Ворог не втече! Українські військові показали унікальні кадри операції з ліквідації ворожої ДРГ (відео)

Бійці 72 ОМБр ім.Чорних Запорожців показали від першої особи операцію з ліквідації ворожої диверсійно-розвідувальної групи. У процесі зчинилася перестрілка, але українські захисники упішно виконали роботу і повернулися на позицію цілими та неушкодженими, передають Патріоти України.

Відповідне відео опублікували в Telegram 72-ї бригади. На кадрах військові вистежують ДРГ противника, пересуваючись поміж руїнами знищеного росіянами населеного пункту. Виявивши ворога, українські захисники накрили його щільним вогнем, після чого повідомили про успішне виконання операції.

"ДРГ з'являються, бої тривають, вибухи не вщухають. Ворог стомлений та наляканий, але досі небезпечний. Тому не варто розслаблятися, тримаємо стрій, тільки разом ми переможемо!" – наголосили в 72 ОМБр.

Нагадаємо: невелика теритрія Луганщини все ще перебуває під контролем ЗСУ. Там захисники країни продовжують знищувати живу силу та військову техніку російської армії. Ворог намагається за допомогою диверсійно-розвідувальних груп виявити слабкі місця, щоб прорвати оборону ЗСУ.

Чи дійсно Росія готує наступ на Сумщину та Харківщину: Гетьман оцінив ризики і дав прогноз

неділя, 5 травень 2024, 17:28

Військовий аналітик Олексій Гетьман вважає, що окупаційна армія Росії, попри зовнішні ознаки підготовки до наступу на Сумську та Харківську області, немає реальних ресурсів для реалізації таких планів. Про це він розповів в ефірі телеканалу FREEДОМ, ...

Україні передадуть прототипи артилерійських снарядів дальністю у 100 км – голова правління Rheinmetall

неділя, 5 травень 2024, 16:52

Оборонний концерн Rheinmetall (Німеччина) протягом 2024 року планує поставити Україні "сотні тисяч" артилерійських боєприпасів. Серед них будуть прототипи снарядів із дальністю 100 кілометрів. Про це оголосив голова правління Rheinmetall Армін Папперге...