Ворог не зняв резерви: Майор Нацгвардії пояснив, чим загрожує Україні втратв Покровська

На тлі Курської операції ЗСУ росіяни не зняли свої резерви з Лимано-Бахмутського напрямку. Тому ситуація під Покровськом залишається складною. Про це Офіцер секції планування бригади "Рубіж", майор НГУ Дмитро Кожубенко сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України.

"Для Лимано-Бахмутського напрямку захоплення росіянами Покровська означає втрату ще одного важливого логістичного маршруту. Для України це також буде втрата ще одного великого міста", - зазначив він.

Як розповів військовий, загарбники продовжують наступальні дії, рухаючись іноді більшими, іноді меншими підрозділами.

"Тому ми не спостерігаємо значного зменшення їхньої активності. Немає інформації про те, що противник перекидає свої сили з нашого напрямку", - каже Кожубенко. Однак він заспокоїв, що бригада "Рубіж" стоїть на своїх позиціях і не дозволяє окупантам просунутися на напрямках удару, де росіяни наразі ведуть штурми.

Знімає відповідальність: Путін закликав не звинувачувати його у прориві на Курщині, це проблеми силовиків, - Politico

п’ятниця, 23 серпень 2024, 18:10

Російський диктатор Володимир Путін поклав відповідальність за прорив кордону на "силові структури". Про це пише Politico, передають Патріоти України. . "Президент Володимир Путін звернувся до російського регіону, де Україна захопила понад 1000 квадра...

Готові дати відсіч: Фінляндія розмістить 4-5 тисяч військових НАТО біля кордону з Росією

п’ятниця, 23 серпень 2024, 17:29

Влада Фінляндії вирішила розмістити біля кордону з Росією бронетанкову бригаду НАТО чисельністю 4-5 тисяч осіб для стримування зовнішніх загроз, передають Патріоти України з посиланням на фінське видання Iltalehti. Як повідомляє видання, Сили оборони ...