Ворог отримує потужну відсіч: Десантники показали "дорогу смерті" у Курській області, усіяну знищеною технікою РФ

Українські десантники показали так звану "дорогу смерті" у Курській області. Дорога всіяна знищеною російською технікою, передають Патріоти України.

Відео показали бійці 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади ДШВ.

Це дорога між населеними пунктами Снагость - Зелений Шлях. Її протяжність становить 14 кілометрів. Росіяни називають шлях "дорогою смерті", оскільки саме там українські захисники знищили десятки одиниць техніки РФ.

"Це шлях встелений знищеною ворожою технікою, вигорілий слід, який залишив ворог, зазнаючи поразки. Десантники та інші підрозділи Збройних Сил України методично нищили військову техніку супротивника, залишаючи від неї лише згарища й уламки", - йдеться у повідомленні.

Найбільші втрати техніки зазнала сумнозвісна російська 155 бригада морської піхоти.

На "дорозі смерті" росіяни втратили техніки на мільйони доларів. Серед знищеної техніки - танки, зокрема Т-72, БМД-1 (бойова машина десанту), БМ-3, БМД-4, БМП-2 (бойова машина піхоти), бойова машина "Ахмат", БТР-82А (бронетранспортер), бойова машина "Тигр", МТ-ЛБ (мотолига).

Нищили логістику і не тільки: На початку великої війни українська авіація літала в Росію

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:59

На початку повномасштабного вторгнення РФ у 2024 році українська авіація здійснювала бойові вильоти на територію держави-агресора для знищення логістики ворога, передають Патріоти України з посиланням на матеріал представника Повітряних сил ЗСУ Юрія Іг...

Є загроза наступу військ РФ: ЗСУ зводять фортифікації біля Запоріжжя

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:57

Українська армія зараз будує нові оборонні рубежі навколо міста Покровськ та на схід від Запоріжжя, передають Патріоти України з посиланням на на повідомлення OSINT-аналітика Клемента Моліна у соціальній мережі X. "Щодо фортифікаційних споруд, українс...