Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"У Часовому Ярі та у всій Часовоярській громаді залишається 682 особи... Це звичайні люди, мешканці громади, які залишилися, не дивлячись на військові дії, які безпосередньо фактично вже йдуть на кордоні нашого міста", - сказав він.

За словами начальника МВА, здебільшого у місті залишилися люди похилого віку. Як зазначив Чаус, евакуація місцевих жителів розпочалася ще на початку повномасштабного вторгнення РФ у лютому 2022 року і триває досі. При цьому евакуацію сповільнилася майже до нульових показників. Зокрема, за останній тиждень з Часового Яру ніхто не виїхав.


Перетворили на брухт: Українські прикордонники знищили замасковану ворожу БМП в околицях Вовчанська (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:48

Українські прикордонники знищили ворожу замасковану бойову машину піхоти (БМП) окупантів в околицях Вовчанська. Результатом своєї роботи вони поділились у мережі. Як йдеться у повідомленні, уразили ворожу техніку прикордонники бригади "Сталевий кордон"...

"Росія змушена створювати санітарну зону": Путін зробив цинічну заяву про плани щодо Харкова

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:01

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не має намірів окупувувати Харків. Заяву Путіна цитують росЗМІ, передають Патріоти України. «Планів щодо взяття Харкова у Росії на сьогоднішній день немає. Росія змушена створювати санітарну зону в с...