"Ворог розуміє небезпеку": Розвідник ГУР назвав найбільшу проблему української армії на полі бою

Найбільша проблема для ЗСУ - це те, що противник робить висновки після своїх помилок та системно їх виправляє. Про це розповів спецпризначенець ГУР з позивним "Депутат" в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України.

"Наприклад, ті ж самі комплекси РЕБ, які вони встановлюють на автомобілі. Якщо раніше було легше їх уразити, то зараз вже не так. Вони змінюють час пересування, тобто 70-80% всього пересування передовою відбувається в темний час доби. Ворог розуміє небезпеку від FPV", — зауважив розвідник ГУР.

Водночас, за його словами, українські військові не відстають та придумали, як нищити ворога ще більш ефективно. "У нас також зараз з'являються і нічні камери, і є багато вже навіть нічних уражень, коли ворог не має вже можливості втекти. Йому все одно потрібно ці логістичні речі робити, і він змушений ризикувати", — додав спецпризначенець.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...