Ворог скаженіє: Окупанти вдарили ракетами по аеродрому Олександрії на Кіровоградщині, - мер

Російські війська ввечері 15 квітня атакували з неба місто Олександія в Кіровоградській області. Удар прийшовся по місцевому аеродрому. Про це повідомив очільник Олександрії Сергій Кузьменко у Facebook. Ракетний удар зафіксували о 22:26. Перед цим на Кіровоградщині та в більшості областей України оголосили повітряну тривогу, передають Патріоти України.

"Місто Олександрія, 22:26 15 квітня – ракетний удар по інфраструктурі аеродрому. Тривають аварійно-рятувальні роботи", – написав міський голова.

Зазначимо, що ввечері п'ятниці вибухи також було чутно в Полтаві. Вибухи в місті підтвердив голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін та зазначив, що деталі з'ясовують. Водночас влада Полтави повідомила, що добре відпрацювало ППО, а подробиці повідомлять пізніше.

А в ніч на 15 квітня російські окупанти знову атакували Київщину. По території області війська країни-агресора завдали трьох ракетних ударів, повідомив голова Київської ОВ Олександр Павлюк. Вибухи було чутно як на Київщині, так і у самій столиці. Працювала протиповітряна оборона (ППО). Частину ракет перехопити не вдалося, вони пошкодили Жулянський машинобудівний завод "Візар" у Вишневому.

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...

Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...