"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Росіяни кожного дня намагаються відправляти штурмові групи, які є невеличкими за складом, у Кринки. Протягом доби таких штурмових дій було 4. Наразі погода впливає на використання дронів з обох сторін. Використання дронів є нашою перевагою на цих плацдармах, але основою є мужність наших морських піхотинців. Триває контрбатарейна боротьба. Артилерія так потужно працює, що у радіоперехопленні ворог стогне від роботи нашої артилерії, і дрони наші вони також ненавидять", - наголосив Братчук.

За словами речника Української добровольчої армії Південь, функцію зачистки Кринків узяли на себе російські десантники, але без успіху.

"Росіяни не використовують техніку. Функцію "зачистки" Кринків узяли на себе російські десантники, але нічого в них не виходить. Людей у них не вистачає, тому вони змушені йти до російських мотострільців, пропонуючи їм гроші. Щоб вони йшли до складу штурмової групи, тобто начебто "штурмує десантура", - додав Братчук.


Окупанти активізували штурми на півдні України: У ЗСУ назвали три гарячі точки, де йдуть запеклі бої

неділя, 5 травень 2024, 10:30

Російські війська активізували штурми у районі Роботиного Запорізької області, Кринок Херсонської області та острова Нестрига. Про це повідомив начальник Обʼєднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Дмитро Плетенчук в ефірі телемар...

Стихія "допомогла" самоліквідуватись: У Чорне море з Криму віднесло човен із російськими строковиками

неділя, 5 травень 2024, 9:54

В окупованому Криму віднесло в море човен із строковиками з республік Північного Кавказу, розповів гауляйтер республіки Північна Осетія - Аланія Сергій Меняйло. Нині їхні пошуки продовжуються. За словами Меняйло, він отримав відеозвернення від однієї з...