Ворог сунеться абсолютно по всіх напрямках: Російські загарбники змінили тактику в Харківській області

Російські військові перейшли до нової тактики в Харківській області та намагаються наступати на всіх напрямках регіону. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України.

"Він (ворог, - ред.) перейшов до нової тактики: пробує наступати по всіх абсолютно напрямках. І там, де у нього це виходить, він ще більше туди надсилає своїх сил, для того, щоб просунутися хоч якось, - розповів він.

За словами очільника регіону, активні бойові дії у Харківській області тривають на півночі, північно-східному та південно-східному напрямках.

Однак наразі він жодних успіхів на території Харківської області не має, постійно зазнає збитків і відходить на раніше зайняті свої позиції", - додав Синєгубов.

Як повідомлялося, окупанти близько 7:00 завдали удару касетними боєприпасами по Київському району Харкова. Внаслідок обстрілу пошкоджено житлові будинки.

Відзначимо, окупанти не полишають спроб повернутися до Харкова: регулярні обстріли цьому доказ. Втім у ворога не достатньо сил для повномасштабного наступу та захоплення міста.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...