Ворог теж готується до нового наступу: Генерал Наєв закликав зміцнити фортифікації на Сумщині

Генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив оборонні позиції та укріплення поблизу російського кордону у Сумській області. Про це повідомила пресслужба Командування Об’єднаних сил.

Він наголосив, що зроблено вже чимало, але потрібно докласти більше зусиль для зміцнення кордону з рф. Це дозволить українським військам успішно зупинити ворога у разі нових спроб.

“Поки у нас є час необхідно зміцнювати оборону на вашому напрямку”, – звернувся Наєв до військових.

Метою робочої поїздки генерал-лейтенанта стало вивчення умов несення служби та виконання бойових завдань, а також посилення захисту критичних об’єктів цивільної інфраструктури на Сумщині, яка має найдовший кордон з рф — 564 км.

За його словами, військові, що захищають сумський напрямок, дуже вмотивовані, а також володіють чітким розумінням свого бойового завдання. Командири підрозділів організовують належним чином заходи з бойової підготовки, забезпечення логістикою та створення відповідних комфортних умов для якісної служби та проживання бійців.

За словами Наєва, військові, які боронять цей напрямок, дуже вмотивовані, знають своє бойове завдання й успішно його виконують. Командувач передав у військові підрозділи територіальної оборони генератори, маскувальні комплекти, а також приціли та прилади нічного бачення. Окрім того, обговорили питання облаштування комплексного містечка психологічної й тактичної підготовки підрозділів. Також він поспілкувався з мешканцями прикордонних районів, які щодня потерпають від обстрілів ворога.

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...

СБУ затримала чергового зрадника, який працював на росіян (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 20:02

Співробітники СБУ викрили зрадника, який створював кремлівську пропаганду на замовлення розвідки РФ. За роботу агентові окупанти заплатили майже 250 тис. у гривневому еквіваленті. Тепер він отримав те, на що заслуговує – 15 років тюрми. Про це повідоми...