"Ворог цілився по міськраді": Війська РФ обстріляли центр Чернігова - пошкоджено поліклініки й будинки (фото)

Російські загарбники обстріляли центр Чернігова - пошкоджень зазнали дитяча й доросла стоматологічні поліклініки, адмінбудівлі та багатоповерхові житлові будинки. Про це у "Фейсбуці" повідомив секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако, передають Патріоти України.

"Ворог цілився по Чернігівській міській раді. Постраждали дитяча та доросла стоматології, адмінбудівлі та житлові багатоповерхові будинки", - написав посадовець.

Він назвав цей обстріл атакою на мирне населення міста. Як повідомлялося, напередодні в Чернігові ворог обстріляв і зруйнував низку цивільних об’єктів: дитячий садок, дачний масив, кілька АЗС, магазин "Епіцентр", близько 10 житлових багатоповерхівок.

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...