Ворог ударив ракетами: На Уманщині спрацювала ППО, пошкоджено об’єкт цивільної інфраструктури, є поранені

Російські окупаційні війська продовжують атакувати мирні українські міста. У понеділок, 8 серпня, загарбники вдарили по Уманщині, передають Патріоти України.

Але, ймовірно, це не були прильоти, оскільки звуки вибухів також чути внаслідок протиповітряної оборони. Про це повідомляють у соцмережах.

"В Умані повідомляють про звуки, схожі на вибухи. Інформація уточнюється. Повітряна тривога триває", – йдеться в повідомленні.

Водночас Telegram-канал "Збройні сили України. Війна з окупантами" повідомляє, що усі ракети, випущені на момент 10:00, було знищено.

Тим часом у соцмережах почали публікувати кадри, на яких видно, як у небо над містом піднімається стовп диму.

Очільник Черкаської обласної військово-цивільної адміністраціїІгор Табурець підтвердив, що на Уманщині спрацювала ППО. Внаслідок падіння залишків збитої ракети пошкоджено об’єкт цивільної інфраструктури. Двоє людей дістали поранення, їх оперативно госпіталізовано.

На місці події працюють сили та засоби ДСНС. До ліквідації пожежі, на загальній площі 70 квадратних метрів, залучено 10 осіб рятувальників та 2 одиниці техніки.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...