Ворог у паніці тікає: ЗСУ вдесяте накрили вогнем окупантів у Чорнобаївці, - Арестович (відео)

"Барабанная дробь!.. Равняйсь, смирно!.. Десятый раз Чернобаевки - встречай! В настоящий момент наблюдается массовое движение российских войск через Антоновский мост - убегают!" - пише радник глави ОПУ Олексій Арестович на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Видимо, мы снова грохнули кого-то из начальства. Такое уже было несколько дней назад, во время седьмого раза.)
С месяцем начала операции вас, ребята. Бегите, не запыхайтесь. Эх, жаль видео выложить нельзя.
Яркое видео.)
З.Ы. Кино, кстати, ещё в процессе.)
Но уже сейчас лучшие военные эксперты мира пытаются понять - зачем в течении часа после десятого (!!!) удара российское командование продолжало заводить очередную колонну техники на лучший в Украине курортный аэродром?... Так что за сегодня может и 11 раз случиться. В общем, даёшь Чернобаевка-2022!".

Інформацію про успішну операцію ЗСУ також підтвердив глава Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім. І навіть показав її на відео.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...