Ворог "вигрібає" котру добу поспіль: Захисники України жорстко покарали російських окупантів за провокації на Донбасі

Серед бійців ООС втрат немає

За минулу добу збройні формування Російської Федерації 14 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил. Застосовували заборонені міномети калібрів 120 мм та 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, зазначають Патріоти України.

Сім обстрілів зафіксували підрозділи оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Зі станкових протитанкових гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї окупанти обстрыляли захисників Широкиного, Тарамчука і Новомихайлівки. Великокаліберні кулемети ворог застосував поблизу населених пунктів Славне, Водяне і Опитне, стрілецьку зброю – в районі села Павлопіль, повідомляє штаб ООС.

Ще сім обстрілів зафіксували в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Двічі противник відкривав вогонь поблизу Оріхового. Випустили дев'ять мін 82-го калібру.

В районі Південного і Новолуганського ворожі війська застосували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Військовослужбовці Об'єднаних сил оперативно реагували на кожен обстріл та прицільним вогнем по опорних пунктах противника подавляли активність окупантів. Втрат за минулу добу не було.

За даними розвідки, ліквідували двох російських окупантів, ще одного – поранили. Також українські військові знищили ворожий безпілотник та станковий протитанковий гранатомет.

За поточну добу випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано. Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою.

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...