Ворог випустив по Нікополю понад 60 снарядів: Знов постраждали цивільні

Внаслідок нічного обстрілу міста Нікополь у Дніпропетровській області поранення отримала одна людина. Про це 18 липня повідомив начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко, передають Патріоти України.

"Щодо Нікополя уточнюються масштаби руйнувань. На цю хвилину єдину постраждалу з пораненням госпіталізовано, загиблих не виявлено", - зазначив голова РВА.

Крім того, з'ясовується неперевірена інформація про "прильоти" в межах Червоногригорівської територіальної громади. Згодом голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко уточнив, що поранення отримала 75-річна жінка.

За його словами, окупанти випустили по житлових кварталах та міській інфраструктурі понад 60 снарядів із РСЗВ. Зруйновано близько десяти приватних житлових будинків, пошкоджено водопровід та газопровід на одній із вулиць, будівлю лікарні, промислове та енергетичне підприємства, порт.

Понад 500 мільйонів доларів США! Дрони Magura V5 завдали російському флоту шалених збитків

п’ятниця, 10 травень 2024, 10:52

Головне управлянні розвідки Міноборони України за допомогою морських дронів Magura V5 змогли ефективно вразити велику кількість ворожих кораблів у Чорному морі. Про це в ефірі телемарафону заявив представник ГУР МО Андрій Юсов. Він зазначив, що за попе...

"Ця програма вже є": Польща готується до ймовірної війни з Росією та Білоруссю

п’ятниця, 10 травень 2024, 10:30

Польща планує зміцнити свої кордони з РФ та Білоруссю та провести комплексну підготовку державних механізмів та населення до ймовірної війни з Росією. Про це заявив міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш в інтерв'ю Radio ZET,. На питання, чи на...