Ворог витягує старі й нові зразки озброєння: Згурець висловився про знищення "Мальви" на Харківщині

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що нові зразки озброєння РФ перебувають під постійним прицілом й ураженням ЗСУ. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Ворог намагається витягувати старі й нові зразки зі свого арсеналу. Установка САУ 2С43 "Мальва" пройшла випробування в Росії у 2023 році та почала з'являтися на полі бою. Батальйон ударних дронів "Ахіллес" знищив установку "Мальва" українським дроном. Це сталося на ділянці Глибоке - Липці на Харківщині. Тобто було точне влучання в нову російську артилерійську установку. Тиждень тому були опубліковані фото, де установка "Мальва" зазнала пошкоджень внаслідок ударів HIMARS", - зауважив Згурець.

За словами військового експерта, нові зразки озброєння РФ перебувають під постійним прицілом й ураженням українських сил.

"Зі зведень Генерального штабу бачимо значну кількість знищених російських артилерійських систем, яка щодня коливається від 40 до 50 одиниць за добу. Це свідчить про ефективність контрбатарейної роботи з українського боку, а також про використання різних методів ураження російських артилерійських систем", - наголосив Згурець.

Піти з гордо піднятою головою: Сім'я Байдена обговорила план виходу 81-річного президента з виборчих перегонів - ЗМІ

п’ятниця, 19 липень 2024, 20:55

Члени сім'ї президента США Джо Байдена обговорили можливий вихід з передвиборчої кампанії після закликів однопартійців і донорів. Про це повідомляє NBC News у п’ятницю, 19 липня, зазначають Патріоти України. Переважно дискусія стосувалася того, аби мож...

Зеленський заявив, що "гаряча фаза" війни може закінчитися до кінця року

п’ятниця, 19 липень 2024, 19:19

Весь світ повинен чинити тиск на Росію, щоб переконати її сісти за стіл і розглянути можливість припинення війни. Як інформують Патріоти України, про це в інтерв'ю ВВС заявив президент України Володимир Зеленський. . "Це не означає, що всі території в...