Ворог зазнав втрат: ЗСУ успішно атакували позиції окупантів у Херсонській області

Захисники України здійснили успішну атаку на позиції російських загарбників в районі Чаплинки Херсонської області. В результаті окупанти зазнали втрат та позблися вартісної техніки. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на розвідку, передають Патріоти України.

Вчора, 27 березня, ЗСУ відпрацювали по техніці окупантів, яку ті розмістили у Чаплинці Херсонської області. Рашисти зосередили там свої гелікоптери, танки та ракетно-зенітні комплекси "Панцир".

Окупанти, яким допомогала ППО, зазнали втрат особового складу і позбулися вкрай вартісної техніки. Внаслідок удару ЗСУ було знищено кілька «Панцирів», гелікоптери, кілька одиниць бронетехніки та склад з боєкомплектом.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...