Ворогам буде пекло: США відправили чергову партію гаубиць M777 Україні, - Генштаб

Пентагон офіційно повідомив, що США відправляє Збройним силам України ще одну партію гаубиць М777. В американському відомстві показали, як готують техніку до відправлення в Україну, передають Патріоти України.

Гаубиці американці завантажують до літака C-17 Globemaster III Повітряних сил США. Про це інформував Генеральний штаб ЗСУ та оприлюднив фото, зроблене в штаті Каліфорнія на базі повітряного резерву "Марш".

"Міністерство оборони США офіційно повідомляє, що "M777 буксирована 155-мм гаубиця Корпусу морської піхоти США завантажується на C-17 Globemaster III Повітряних сил США на базі повітряного резерву "Марш", штат Каліфорнія, як частина безпекової допомоги США Україні", – йдеться у повідомленні.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...