Ворогам допомогли "помилитися": Росіяни і колаборанти зібрали гроші на безпілотник для ЗСУ

Самі того не розуміючи, підписники проросійських груп у Телеграмі зібрали гроші на квадрокоптер для ЗСУ. Про це йшлося в ефірі загальнонаціонального телемарафону, повідомляють Патріоти України.

Це вдалося зробити за допомогою патріотичних ІТ-фахівців. Вони зламали присвячені окупованій Херсонщині телеграм-канали і розмістили там оголошення про збір допомоги для загону сепаратистів-"визволителів".

Як приманку, в реквізитах указали рахунок російського банку, якого не існувало, і робочі посилання на електронні гаманці. На них зрадники і переказували кошти.

Зібрана сума доводить, що в самопроголошених російських "визволителів" прихильники не дуже і вірять. Адже пожертвували не більше 30 тисяч гривень. Їх ледь вистачило, щоби придбати мінідрон. Зараз він уже в руках одного з підрозділів ЗСУ на Херсонському напрямку і допомагає роздивитися позиції окупантів із повітря.


У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...