"Ворогів від вибуху накрило сміттям, що відповідає сенсу їхнього життя і смерті": Українські бійці знищили окупантів під Сєвєродонецьком (відео)

Українські захисники знищили ворожу позицію на Луганщині. Окупанти розташувалися на подвір'ї приватного будинку, але бійці Сил спеціальних операцій знайшли їх та ліквідували. Про це повідомили на сторінці ССО, передають Патріоти України.

Зазначається, що ліквідовані противники обстрілювали з міномета околиці Сєвєродонецька. В результаті влучного удару по російському укріпленню кілька солдатів Кремля загинули. "Після "прильотів" із нашого боку "200-х" противника від вибуху накрило сміттям, що цілком відповідає сенсу їхнього життя і смерті", – йдеться у повідомленні.

Військові ССО переконані, що на кожного окупанта чекає відплата. "Кара дістане російських убивць, як би вони не ховалися", – зазначають вони.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...