Ворогу не поздоровиться: Данілов розповів, скільки українців здобувають бойовий і військовий досвід

Близько мільйона українців зараз набувають бойового та військового досвіду. Про це розповів секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов у Twitter, передають Патріоти України.

За його словами, якість підготовки українських військових переважить кількість російських військ на війні проти України. Він також подякував партнерам за допомогу.

"Близько мільйона українців отримують бойовий і військовий досвід. "План Путіна" йде за графіком? Українська якість обов'язково переважить рашистську кількість. Дякую партнерам!" — написав глава РНБО.

Олексій Данілов також розповів, що мета Росії — демілітаризувати Україну — не вдалася, а в країні за часи вторгнення відбулася максимальна мілітаризація. Наразі Україна нарощує кількість озброєння за допомогою західної техніки й технологій.

"Щодо так званих цілей Росії. Через 4 місяці замість демілітаризації відбулася максимальна мілітаризація. Україна ударними темпами здійснює переозброєння за стандартами НАТО. Відбувається постійне накопичення та насичення сил оборони західною зброєю та технологіями", — заявив він.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...