Ворогу не втекти! Нацгвардійці влучним ударом "денацифікували" ворожу БМП з екіпажем - момент потрапив на відео

Українські захисники продовжують ліквідовувати російських окупантів разом із їхньою військовою технікою. Так, у Донецькій області нацгвардійці спалили ворожу БМП-2, передають Патріоти України.

Аби завдати удару по техніці та живій силі окупантів, бійці загону спеціального призначення Нацгвардії впритул наблизилися до позицій ворога. Наші воїни влаштували засідку та чекали на появу росіян.

Російську БМП-2 та військових країни-агресора було знищено одним влучним пострілом. Нацгвардійці завдали по бронемашині противника удару з протитанкового ракетного комплексу "Скіф".На кадрах видно, як після влучення снаряда ворожа БМП зайнялася, від неї повалив дим.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...