"Ворогу ніде не сховатися": У ЗСУ показали нові кадри знищення окупантів в Україні (відео)

Збройні сили України успішно знищують позиції російської окупаційної армії. Захисники країни ліквідували загарбників, які ховалися у житлових будинках українців, передають Патріоти України.

Також разом із особовим складом було утилізовано ворожу техніку. Відео роботи українських бійців опублікував Telegram-канал СтратКом ЗСУ.

На кадрах показано роботу військовослужбовців 73-го морського центру спеціальних операцій ЗСУ. За допомогою безпілотника військові встановили місця розташування російських окупантів.

Після цього бійці ЗСУ накрили вогнем ворога, який переховувався між житловими будинками. "Палкий привіт для росіян від наших побратимів з 73-го центру Сил Спеціальних Операцій України. Ворогу не сховатися і не втекти від цих хлопців!", – йдеться в описі відео.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...