Ворогу вдалося просунутися ціною шалених втрат: "Вагнерівці" захопили залізничну станцію Бахмут-2 в центрі міста, - ISW

"Вагнерівці" захопили залізничну станцію Бахмут-2 в центрі міста, – ISW

Російські війська продовжували наступ в районі Бахмута і просувалися на захід від Дубово-Васильівки, а "вагнерівці", ймовірно, захопили залізничну станцію "Бахмут-2" в центрі міста. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України.

Експерти зазначили, що найманці "просунулися на захід від залізничної лінії біля станції та підійшли до залізничної лінії на південь від станції".

Також у звіті аналітики вказали, що найманцям "Вагнера" не вдалося перерізати ділянку шосе 0506, яке називають "трасою життя".

При цьому аналітики зазначили, що ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заперечував, що його найманці оточили Бахмут, і заявив, що чутки про оточення створюють проблеми для них.

Крім того, російські війська продовжували вести наступальні дії на лінії Авдіївка-Донецьк. Зокрема, вони вели безуспішні наступальні операції в 13 км на північ від Авдіївки та в 32 км на північний захід від Авдіївки в районі Первомайського. Також російські війська провели обмежену наземну атаку в західній частині Донецької області поблизу Вугледара.

Новий поворот: Сили НАТО вигнали танкери Путіна зі стоянки у Середземному морі

вівторок, 7 травень 2024, 10:48

Танкери, які транспортують російську нафту, залишили Лаконську затоку - ключову стоянку в Середземному морі, де сировина перевалювалася з судна на судно для подальшого транспортування до Азії. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. Так, з п...

Летить прямо у ворожі бліндажі: Українські прикордонники показали знищення позицій окупантів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 10:37

Українські прикордонники провели серію вдалих влучань по позиціях окупантів із дронів та міномету. Результати своєї роботи вони показали у відео, передають Патріоти України. Як зазначається в повідомленні, на відео працюють прикордонники-аеророзвідники...