Вороги бояться навіть пересуватися без бронежилетів: Окупанти не можуть придушити опір українців на Херсонщині

Російська окупаційна влада не в змозі придушити діяльність українських партизанів у південних областях України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на інформацію американського Інституту вивчення війни.

Зокрема повідомляється, що у Маріуполі окупанти посилюють фільтрацію та обмежують пересування цивільного населення. Причини – невдоволення мешканців, що залишилися, і постійні витоки інформації українській владі.

На Херсонщині окупанти посилили заходи безпеки, почали носити бронежилети та їздити на бронетранспортерах через потужний український спротив у регіоні. Крім того, деякі українські партизани почали пропонувати платежі у криптовалюті за знищення російської військової техніки.

Як херсонські партизани наводять жах на окупантів

На окупованій території Херсонської області наростає партизанський опір. Окупанти посилили охорону так званої "влади" і підтягли більше озброєння.

Щоденно в обласному центрі з'являються українські прапори, мотиваційні написи та "посилання" для окупантів, поширюються листівки, зазначають у командуванні. Все це сильно лякає колаборантів та російських загарбників. У район Херсона підтягли близько 4-х самохідних гармат великої потужності типу "Піон".

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...