Вороги отримали потужну відсіч: ЗСУ на півдні України "відмінусували" 80 окупантів та вразили 120 ворожих цілей

Захисники України упродовж 7 травня ліквідували ще 80 російських окупантів на південному напрямку. Також ЗСУ знищили 10 одиниць ворожої техніки. Про це сказано у зведенні оперативного командування "Південь" у Facebook. При цьому 46 окупантів відмінусували в районі острова Зміїний, передають Патріоти України.

"Точними атаками "Байракторів" знищено десантний катер типу "Серна" із ЗРК "Тор", 2 десантно-штурмові катери типу "Раптор", а ще один суттєво пошкоджений", – написано в повідомленні.

На інших точках фронту ЗСУ знищили ще один зенітний ракетний комплекс "Тор", ударний безпілотник-розвідник "Форпост", бойову машину десанту та 3 гаубиці. Також вороги втратили склад боєприпасів на Херсонщині. Зазначається, що всього силами оборони на півдні було завдано ураження більш ніж 120 ворожим цілям.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...