"Вороги поширюють брехню і чутки": У мережу злили темник з'їзду "Слуги народу" (документ)

Парламентарії спростовують свої провали і називають причиною критики реальні зміни в країні.

Перед з'їздом пропрезидентської партії "Слуга народу" в мережу злили так званий темник – документ з тезами, які будуть звучати в ході заходу з вуст парламентаріїв. Він з'явився на Telegram-каналі "Темний Лицар", передають Патріоти України.

У темнику "Слуга народу" намагається виправдатися за негативну інформаційну кампанію проти неї і стверджує, що це нібито справа рук олігархів. Крім того, парламентарії спростовують свої провали і називають причиною критики реальні зміни в країні.

"Інформаційні атаки проти нас свідчать, що в країні почалися зміни", "Ми почали наступати олігархам на горло. Верховна Радаухвалила закон про відновлення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення, почалася боротьба з монополіями, несплатою податків. Вони втрачають реальні гроші й почали мстити нам за це", – йдеться в тезах.

"Наші супротивники не можуть виступати проти наших законопроєктів, тому що їх підтримує суспільство, громадські організації, міжнародні партнери України. Складно виступати проти кроків до миру, які ми здійснюємо. Складно виступати проти війни з корупцією, яку ми ведемо. Тому вони лізуть в сферу особистого життя, а часом просто поширюють брехню і чутки", – стверджують у темнику.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...