"Вороги відчули, що таке смерть. І не один-два, а десятки з них": Мер Мелітополя - про удари ЗСУ по військових базах росіян

У ніч на 8 серпня HIMARS вдарили по пунктах окупантів у Мелітополі. Понад 100 російських солдат, які в цю ніч перебували у тимчасових казармах, отримали квитки на концерт Кобзона. Міський голова Мелітополя Іван Федоров розкрив деталі надрезультативного удару українських оборонців, передають Патріоти України.

За його словами, в російських пропагандистських пабліках уже звинувачують українську владу, мовляв, вони нібито припинили електропостачання в деякі райони Мелітополя (хоча це росіяни повністю захопили підприємство обленерго).

Тож насправді трапилось наступне: сьогодні вночі українські оборонці завдали ударів по деяких військових базах росіян у місті. "Мовиться про дві промзони, на території яких росіяни накопичували свої боєприпаси, особовий склад та важке озброєння", – уточнив мер.

Тож зараз для мешканців Мелітополя – свято, додав він. "Тому що вороги сьогодні відчули, що таке смерть. І не один-два, а десятки з них", – наголосив Федоров.

Також слід зазначити, що завдяки тому, що свою дію припинили ще декілька військових баз, то деокупація Мелітополя стала на крок ближчою.

Джерело: 24 канал

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...