Ворон ворону? У кабінеті заступника Луценка знайшли "прослушку" (фото)

У службовому кабінеті заступника генерального прокурора України Анжели Стрижевської виявили несанкціонований прослуховуючий спецзасіб, повідомляють Патріоти України.

Як зазначила прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган у Facebook, на місце викликали слідчо-оперативну групу СБУ, яка зафіксувала цей факт. "Ми пов'язуємо це з тим, що саме цей заступник — Анжела Стрижевська — є керівником прокурора, який підтримує адмінпротокол щодо А. Ситника (глава НАБУ. — Ред.)", — зазначила вона.

"Для санкціонованого прослуховування кабінету одного з керівників ГПУ необхідний дозвіл або від заступника генпрокурора, або від самого генерального прокурора. Відповідно, в цьому випадку має бути дозвіл від керівника САП-заступника генпрокурора. Однак жоден із заступників ГПУ, генпрокурор або керівник САП таку "прослушку" не санкціонував", — додала Сарган. За фактом виявлення несанкціонованої "прослушки" СБУ зареєструвала кримінальне провадження.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...