Ворожа "пташка" припинила коптити небо: Поблизу Ізюма українські захисники збили російський ударний гелікоптер (відео)

На Харківщині рашисти втратили черговий ударний вертоліт Ка-52. Його успішно "приземлили" зенітники 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил України. Ворожа "пташка" припинила коптити українське небо в районі Ізюма. Про це повідомив офіцер 95-ї ОДШБр Юрій Кочевенко, а в Десантно-штурмових військах показали збиття російського вертольота на відео, передають Патріоти України.

"Черговий російський ударний вертоліт Ка-52 знищено сьогодні зенітниками 95-ї ОДШБр в районі Ізюма. Бо це є НАШЕ НЕБО! Вірте в ЗСУ", – написав Кочевенко.

Вартість такого вертольота складає близько 16 мільйонів доларів. У Десантно-штурмових військах уточнили, що сьогодні українські десантники ліквідували російський вертоліт за допомогою переносного зенітного ракетного комплексу "Перун".

"Сьогодні військовослужбовцями зенітного ракетного артилерійського дивізіону 95-ї окремої десантно-штурмової бригади було збито черговий бойовий вертоліт російських окупантів Ка-52 "Алігатор". Ворожий гвинтокрил знищено в районі Харківщині із застосуванням переносного зенітного ракетного комплексу "Перун". На бойовому рахунку воїнів ДШВ ЗС України це вже 67-ма повітряна ціль!" – зазначили у ДШВ.

Там також показали, як саме було збито російський гвинтокрил.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...