"Восени... все почнеться": Зеленський про обіцяні восени масові "посадки" і арешти без застав

Володимир Зеленський в і нтерв'ю каналу "1+1", програма "100 днів президента України" заявив, що восени поточного року можуть розпочатися судові процеси над корупціонерами, при цьому голова держави не виключив "аукціону кримінальних справ", зазначають Патріоти України.

"Антикорупційний суд, якого не було, 5 вересня починає працювати вперше в Україні. Там пройшов конкурс, мені здається, зараз там з'являться чесні судді. Далі - у нас з'явиться генпрокурор. Це дуже важлива людина", - зокрема наголосив гарант.

"І я думаю, що восени, коли з'являться і Антикорупційний суд, і генпрокурор, все почнеться", - додав Зеленський.

На питання, чи буде "аукціон кримінальних справ", як зобразили його автори фільму "Слуга народу", Зеленський заявив: "Може бути".

"Подивимось. Скільки не буде вистачати грошей у державі", - зазначив президент.

Він додав: "Я думаю, що є кримінальні справи, є такі люди... Батьківщину продавати не можна. Тому деякі справи в жодному разі не можна продавати. І під заставу деяким людям не можна виходити".

Зеленський також висловив упевненість, що до кінця 2019 року буде припинено контрабанду.

"Ми закінчимо контрабанду, коли буде реформована митна служба і податкова. Ми це все зробимо. Думаю, до кінця 2019 року ми приб’ємо "контрабас. Ми зупинили велику кількість контрабанди. Вони дійсно дуже бояться. І дійсно на митниці і на кордоні, дуже сильно, в рази зменшилася контрабанда. Вони стоять, вони не знають, куди нести", - заявив він .

Також Зеленський прокоментував можливість виникнення груп впливу у великій політсилі "Слуга народу" у новобраному парламенті.

"До них вже ходять люди. ... Вони знають, що я по телефону казав вже деяким. Я їм казав відверто: я вас приб’ю. Знайду і приб’ю просто. Я їм сказав. Це просто ганьба. Тому вони знають моє відношення", - заявив президент.

Ворог зробив ставку: Аналітики пояснили, навіщо РФ розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот

вівторок, 16 квітень 2024, 14:54

Російська оборонно-промислова база швидко розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот, щоб українським системам РЕБ було складніше їх збивати. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріот...

"Ми бачимо": Коваленко оцінив, як вплине іранський удар по Ізраїлю на подальшу допомогу Україні від Заходу

вівторок, 16 квітень 2024, 14:43

Після того, як Іран зі своєї території обстріляв Ізраїль дронами-камікадзе та ракетами, є ймовірність, що Україна отримає подальшу допомогу від США у формі кредиту. Або питання й надалі відкладатимуть - якщо американські конгресмени винесуть підтримку ...