Востаннє так було перед вторгненням 24 лютого: Білорусь закрила доступ до відео з камер на дорогах

У Білорусі вперше від початку повномасштабного вторгнення РФ до України повністю закрили доступ до відео з камер відеоспостережень на дорогах країни. Про це інформує білоруський Telegram-канал "Флагшток", передають Патріоти України.

Як виявилося, картинка з камерами оновлювалася 1 раз і показала оцінку стану дорожнього покриття на всіх основних дорогах Білорусі. Від початку доступ до камер здійснювався через сайт, проте після 24 лютого ця функція була відключена.

Крім того, за даними видання, на останньому погодному сервісі, який показував картинку з основних автомагістралей Білорусі, доступ до камер зник 20 жовтня.

Як зауважується, за понад місяць до початку повномасштабного вторгнення РФ до України Держприкордонкомітет Білорусі також прибирав доступ до камер на в'їзді і виїзді з білоруських прикордонних переходів — тоді 14 січня першими були відключені камери на кордоні з Україною.

На думку "Флагштоку", у Білорусі начебто триває підготовка до вторгнення. Там привозяться понтонні мости і тренуються частини забезпечення, в тому числі військові медики. Паралельно з цим в Литві оголошені військові навчання "Залізний вовк", а в Польщі проходять навчання "Пума".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...