"Вот и Харьков лег под фашиков": Речниця МЗС Росії з хором рашистів влаштувала істерику через знесення пам'ятника кривавому "Маршалу победы" і вимагає від Зеленського покарання

Перша в історії російської дипломатії жінка, призначена на посаду офіційного представника МЗС РФ, Марія Захарова в неділю, 2 червня, відреагувала на знесення пам'ятника маршалу Жукову в Харкові і включення Володимира Познера в базу "Миротворця", зазначають Патріоти України.

Захарова зазначила, що ці дві події є "серйозним викликом" для нової влади України.

"Включення Володимира Познера в списки миротворця і знесення пам'ятника Жукову в Харкові - серйозний виклик для нової влади, якій доведеться розставити розділові знаки в реченні" Засудити не можна промовчати", - написала російська чиновниця на своїй сторінці в Facebook.

У відповідь на повідомлення Марії Захарової користувачі Мережі відзначили, що Харків ліг під фашистів.

"Ось і Харків ліг під фашиків. І хто там кричав, що нацистів меншість і вони ні на що не впливають. Боягузливе більшість проковтнуло Одесу, проковтне і Харків. І пусті балачки про те, що" Влада така, народ не такий! " вже не прокотить. Опустили харків'ян нижче плінтуса. ", - вважає Ruslan Redman.

"Познер сам не може визначитися, з ким він і проти чого. Так що нехай сам з миротворцем розбирається. А ось з приводу пам'ятника, нічого нового, все триває в руслі Петі Порошенко, - зазначив Судоплатов Павло.

Деякі громадяни дорікнули Марію Захарову в тому, що вона дивиться в чужий город, коли своїх проблем вистачає.

"У Дзержинську вибухнув завод, як пишуть, пошкоджено 100 дитсадків .... может, російськими проблемами займатися, а не прокидатися і відразу дивитися, що там в Україні ?!", - подчеркнуд Vadym Kryukov.



"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...