"Вова насмішив дядю Вову?": Соколова відізвалась на дзвінок Зеленського до Кремля через вбивство українських морпіхів (відео)

"Втомлена Європа" і далекі США будуть радо вітати будь-яку пасифікацію конфлікту на Донбасі, навіть якщо це буде за рахуно жертви агресії. а не держави агресії

Дзвінок президента України Володимира Зеленського до лідера Росії Володимира Путіна з проханням якось повпливати на "іншу сторону конфлікту", щоб не вбивали під час перемир'я українських вояків, котрим заборонено відкривати вогонь у відповідь, викликають у володаря Кремля лише регіт.

Адже за останні п'ять років Путін звик до подібних закликів і не збирається на них реагувати, зазначила українська журналістка Яніна Соколова під час онлайн-зустрічі з фанатами, зазначають Патріоти України.

"Володимир Зеленський мав брифінг, на якому він розповів, що, мовляв, дзвонив Володимиру Путіну і сказав йому, що годі стріляти і вбивати наших людей. Я гадаю, що Путін за ці п'ять років агресії та окупації вже зі сміхом сприймає такі дзвінки. Тому величезний привіт Зеленському. Хотілося б, щоб не дзвінки, а дії лунали з вікон офісу президента", – сказала вона.

Крім того, впевнена Соколова, президент має проводити брифінги на такі гострі теми регулярно, а не тоді, коли суспільство вже глибоко схвильоване переживаннями про те, що ж буде далі.

"А дзвінки Путіну... Я думаю, що ніхто з вас не має ілюзій – з цим ворогом можна говорити тільки мовою сили, і війну цю можна або виграти, або програти. Компроміси у цій ситуації є нікчемними", – зазначила телеведуча.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...