"Вова, не сдавай своих!": Підслідний Дубінський звинуватив Банкову в провокації і вимагає термінового побачення із Зеленським

Парламентарій Олександр Дубінський звинуватив Центр протидії корупції в системних провокаціях проти нього, щоб вибити з політичного поля України. Про це народний обранець написав в своєму ТГ-каналі, передають Патріоти України.

"Их "активность" в том, чтобы выбить меня из политического поля Украины и заставить президента и парламент стать покорными исполнителями чужих сценариев, направленных против национальных интересов Украины", - стверджує Дубінський.

З його слів, певні активісти створюють йому негативний образ і намагаються змусити суспільство повірити в це. Так, сьогодні проти парламентарія зробили "чергову провокацію" - мітинг під посольством США в захист Дубінського. "От правоохранительных органов требую немедленно выявить организаторов и участников этой провокации, осознанно создающих проблемы во взаимоотношениях с нашим стратегическим партнером - США. Настаиваю на срочной встрече с президентом, потому что не исключаю: к этой провокации имеет отношение часть его окружения, которая работает против интересов президента и Украины", - заявив одіозний нардеп.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...