"Вово Османський! Астанавітєсь!": Мережу підірвали фотожаби через відпочинок Зеленського в Омані

Володимир Зеленський в Омані провів зустріч на вищому рівні і обговорив торговельно-економічне співробітництво двох країн. В Офісі президента України від 6 січня повідомили про діалог з виконавчим президентом Державного генерального резервного фонду Султанату Оман Абдулсаламом аль-Муршиді, передають Патріоти України.

У той же час раптова і без зайвого розголосу поїздка Зеленського з родиною після Нового року, який глава держави зустрів у Карпатах, до держави на Аравійському півострові на морський курорт Оманської затоки, викликала в суспільстві масу питань і надихнула мережу на створення кумедних фотожаб.

Зазначимо, що президента України помітили на курорті в п'ятизірковому готелі Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel (один з найрозкішніших в країні) 5 січня, і незабаром після цього в Офісі президента зробили заяву про поїздку Зеленського до Омана рейсовим літаком за свої гроші, а потім з'явилися повідомлення про важливі ділові зустрічі.

В інтернеті одразу з'явилася маса колажів і фотоприколів, які "коментують" вояж Зеленського в Оман, відпочинок в шикарному готелі - вартість номерів доходить до 4 тисяч доларів - і пояснення ОПУ про мету поїздки вже постфактум.

Героями гострих картинок стали ряд політичних фігур та персонажі відомих фільмів і не тільки. Також користувачі мережі провели паралель з відпочинком екс-президента Петра Порошенка на Мальдівах і "порівняли" критику і реакцію тоді та зараз.

У ворога великі проблеми: Російська ППО все частіше збиває свою авіацію в окупованому Криму

четвер, 18 квітень 2024, 8:56

Російські окупанти дедалі частіше почали збивати власні повітряні судна над тимчасово окупованим Кримом. Причиною "дружнього вогню" російської ППО стала наростаюча напруга через постійні атаки України по російських військових об'єктах на півострові, п...

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...