"Вово, повертайся в шоу-бізнес!": "Бабусі Путіна" закликали Зеленського піти у відставку

Пенсіонерки з так званих «загонів Путіна» звернулися до президента України Володимиру Зеленському та попросили його не ганьбити країну і скласти свої повноваження. Відповідне відеозвернення з'явилося в інтернеті, передають Патріоти України.

Зокрема, «загін Путіна» вважає, що в Україні необхідно провести дострокові вибори президента, щоб народ більше ніколи не побачив Зеленського на екранах своїх телевізорів. «Зеленський, не ганьби Україну», «Зеленський, повертайся в шоу-бізнес, у тебе там все чудово виходить», - заявили бабусі Путіна в своєму зверненні. Крім того, у відеоролику путінські активістки порадили Зеленському уважно, і бажано не один раз, почитати останню статтю президента РФ про Україну.
Бабусі нагадали, що існує історичне братство білорусів, росіян і українців, і в своєму матеріалі Путін це неодноразово підкреслював. Нагадаємо, раніше багато політологів розкритикували Зеленського за те, що він прокоментував статтю Путіна. Зокрема, президент України нарікав на те, що його російський колега не згадав про українців, які боролися в роки війни. Однак насправді більша частина матеріалу була присвячена якраз Великій Вітчизняній війні, і Путін навіть перерахував по іменах Героїв України, які боролися за Батьківщину в роки ВВВ.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...