Вову понесло в нищівний камінг-аут: В ОПУ заявили, нібито слова Зеленського про "вагнерівців" вирвали з контексту

Після того, як вся вертикаль "слуг", від Банкової до останнього політика, місяцями хором заперечувала "вагнергейт", імпровізоване зізнання Зеленського у брехні всіх кинуло у важку скруту. Як внутрішню, так і міжнародну.

Заяви Зеленського по «справі вагнерівців» вимагають серйозної правової оцінки. Про це сказала народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Марія Іонова, передають Патріоти України.

Нардеп зазначила, оточення Зеленського говорило, що взагалі такої операції не було, а виявляється, що вона була. Якби це було в США, то він наговорив би давно на імпічмент. Марія Іонова передбачає, що Зеленському потрібна легенда перед поїздкою в США, а що робити з заявами його команди - незрозуміло. «Є його пряма мова і те, що зараз Офіс президента, Подоляк намагаються сказати, що щось вирвали з контексту. Президент - якщо все це підтвердиться - значить, здав цю операцію», - додала депутат.

Марія Іонова додала, що українські спецслужби проводять дуже копітку роботу, мікророботу під дуже високим ризиком. І ризик не тільки для представників розвідки, але і їх сімей. Те, що Верховний Головнокомандувач каже - це державна зрада. Роль парламенту, роль ТСК повинна бути зараз дуже ефективна, швидка, щоб розставити всі крапки над «і». Різниця між Протасевичем і «вагнерівцями» - це був рейс з Туреччини, це країна - член НАТО і операція була країн - членів НАТО і України. А в разі Білорусі цей рейс був ірландський, це була операція Білорусі. Тому всі аргументи, що нас чекали якісь санкції - абсолютно нульові. Не треба вдаватися в порівняння бойовиків і опозиційного журналіста.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...