"Впаде все": Арестович назвав ключове для росіян місто на півдні України - і це не Херсон

Російські окупанти не знають, де почнеться контрнаступ ЗСУ на півдні, тому будуть дуже сильно здивовані. Таке припущення висловив радник глави ОПУ Олексій Арестович під час прямого ефіру з Марком Фейгіним, передають Патріоти України.

Він також розповів, що росіяни задумали на півдні стратегічну оборонну операцію, оскільки ця частина фронту для них найбільш вразлива.

"Взяття Мелітополя - впаде все. Оборона Херсона, оборона Криму і оборона Мелітополя. І все, це катастрофа, повна і беззастережна. Це не взяття Херсона, яке стало б катастрофою. Це катастрофа всього, що тільки є, всієї цієї війни і всього путінського режиму. Вони бояться цього як вогню і стають там в оборону", - заявив Арестович.

Також він натякнув, що у ворожої армії можуть виникнути проблеми з обороною після успішних ударів ЗСУ по складах з боєприпасами і системах ППО.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....