Впав на землю, ніби його вбили: Як окупант-"актор" вдавав мерця після атаки ЗСУ (відео)

Російський окупант вдавав із себе мерця після того, як потрапив під удар українських захисників. Цей момент зняли з дрона. Відео опублікували в Telegram "Брати по зброї" 1 червня, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як загарбник впав на землю, ніби його вбили. Сталося це після ураження позиції окупантів. Довго вдавати із себе мертвого не зміг. Через деякий час після "вистави" він встав із дороги й подався навтьоки у ліс.

"Дивитися до кінця. Цікавило, чим ми займаємося у вільний від публікацій час? Знищуємо окупантів. Ефективно, а іноді й з гумором. Далі буде… Смерть ворогам", - ідеться в описі відео.

Втрати російських окупантів в Україні на 2 червня становлять приблизно 30 тис. 850 осіб. Найбільших втрат противник зазнав на Бахмутському напрямку.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...