Впав у істерику: Депутат Держдуми образив Україну через Євро-2020, назвавши її "незрозумілою околицею"

Депутат Держдуми Ігор Лебедєв улаштував істерику через вихід збірної України до плей-оф Євро-2020, а також порівняння "жовто-синіх" із російською командою. Чиновник відзначився образливими висловлюваннями на адресу нашої країни та футбольних уболівальників, передають Патріоти України.

На думку Лебедєва, росіяни принижують себе і свою команду, порівнюючи її виступ на турнірі з результатами підопічних Андрія Шевченка. У коментарі виданнюЧемпионат.com він назвав таких людей ідіотами."Мені плювати на збірну України. Не розумію, чому така пильна увага до цієї збірної? Ми – не Україна, а Росія. Збірну Росії порівнюють з Україною? Хто це робить? Ідіоти! Особисто я порівнювати з Україною не хочу – мені на них начхати. Що в них особливого? Чому ми принижуємо самі себе? Велика Росія і незрозуміла українська околиця", – сказав депутат.

У коментарях під новиною читачі видання жорстко розкритикували Лебедєва. "Відверте хамство, невихованість і образи!", "Так само плювати, як на рівень життя громадян у Росії?", "Як цю маячню можна зрозуміти?", "Всю свою дурь показав. Краще б мовчав", "Блін, чому нісенітниці наговорив депутат нашої Держдуми, а соромно мені?!", "Ганебне висловлювання!" – написали російські вболівальники.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...