Впав у кому: У РФ на турбазі через жінку жорстоко побили міністра (фото)

Міністр цифрового розвитку і зв'язку Амурської області РФ Олександр Курдюков впав у кому після бійки на турбазі. Про це повідомляє в Telegram канал LIFE SHOT, передають Патріоти України.

Курдюков побився на турбазі з майстром спорту з пауерліфтингу Олексієм Шкаріним. Під час відпочинку останній грубо висловився на адресу дружини чиновника. Вони почали лаятися, але інші змогли їх заспокоїти.

Правда, коли компанія вже почала збиратися додому, дружина міністра зв'язку знову підійшла до чоловіків і сама нагадала про неприємну ситуацію. Це їх знову розохотило, і вони зчепилися - намагалися побитися, але, за словами очевидців, без наслідків для здоров'я.

А ще через якийсь час дружина Курдюкова побачила чоловіка лежачим на землі, а Шкарін в цей час сидів за столом. Що саме сталося, з'ясовується.

За фактом отримання чиновником небезпечної для життя травми порушено кримінальну справу. Відомо, що Курдюков переніс операцію і перебуває на ШВЛ. Правоохоронні органи поки ніяк не коментують подію.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...