Вперше під вінець у 67 років: Експрезидент Франції Франсуа Олланд одружився з акторкою на 17 років молодшою за нього

Експрезидент Франсуа Олланд (67 років) та актриса Жюлі Гає (50 років) одружилися цієї суботи, 4 червня, у Тюлі. Про роман Оланда та знаменитої актриси стало відомо ще у 2014 році, на той час експрезидент перебував у стосунках із журналісткою Валері Трієрвейлер, передають Патріоти України.

Про зраду Олланда стало відомо після того, як один з таблоїдів опублікував спільні фото пари. Ці стосунки викликали великий скандал, після чого Олланд заявив, що залишиться холостим і ніколи не одружиться. Проте, як ми бачимо, порушив і цю свою обіцянку. Ходять чутки, що на шлюбі наполягала Жюлі, яка до 2006 року була дружиною кінорежисера Сантьяго Амігорени та виховує зараз двох дітей від цього шлюбу.

Франсуа Олланд ніколи не був одружений. Як повідомляє Lamontagne, колишній президент Республіки Франсуа Олланд і його супутниця актриса Жюлі Гає сказали один одному "так" на самоті в ратуші Тюля.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...