Вперше в історії: Пентагон офіційно оприлюднив відеозаписи із НЛО

З'явилися перші відео з НЛО, справжність яких підтвердила одна з найбільш авторитетних організацій - Пентагон, повідомляють Патріоти України посиланням на Youtube-канал Україна 365.

Ці відеозаписи опубліковані в проміжок між 2004 і 2015 роками. У 2007 та 2017 роках записи несанкціоновано потрапили у вільний доступ. Тоді вдалося отримати непряме підтвердження автентичності контенту від Військово-морських сил США. "Міноборони публікує ці відеозаписи, щоб прояснити будь-які невірні уявлення громадськості про те, чи були поширювані кадри реальними або ж в них є щось ще. Спостережувані на відеозаписах повітряні явища як і раніше характеризуються як непізнані", - зазначено в заяві Пентагону.

Оприлюднені відео - кадри, зняті з військових літаків. На них чітко видно літаючі об'єкти, які зовні нагадують літальні апарати явно неземного походження. У всякому разі інших офіційних пояснень з приводу цих відео немає. На відео також записані емоційні коментарі льотчиків з приводу побаченого. Відомо, що в 2014 - 2015 роках американські військові льотчики часто зустрічалися з загадковими об'єктами, в польоті, в небі, писала газета The New York Times. Один з таких об'єктів мав форму "дзиги, яка рухалася проти вітру", а інший - мав форму "сфери, укладеної в куб", розповідали льотчики.

"Повільно варити Україну до смерті": Представник американських демократів розніс альтернативний закон Джонсона

вівторок, 16 квітень 2024, 22:02

Конгресу США знадобиться щонайменше два місяці, щоб провести через усі формальні процедури альтернативний законопроект про військову допомогу Україні, який пропонує спікер Палати представників Майк Джонсон. Про це заявив високопоставлений представник Д...

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...