Вперше за 10 років: Британська розвідка розповіла, що означає скасування підсумкової прес-конференції Путіна

У Кремлі не проводитимуть в кінці року підсумкової прес-конференції президента РФ Володимира Путіна, щоб не дати проявитися невдоволенню "спеціальною воєнною операцією" в Україні. Таку думку висловили в свіжому огляді Міноборони Британії, передають Патріоти України.

Зокрема, в огляді зазначається, що Кремль підтвердив, що Путін не даватиме таку прес-конференцію вперше за 10 років. В британській розвідці наголосили на важливості цієї прес-конференції, оскільки вона утвердилася як помітна публічна подія у графіку глави Кремля, під час якої він показував нібито відкритість.

"Хоча запитання для прес-конференції перевіряються, скасування події, схоже, пов’язане зі зростаючою стурбованістю щодо поширення у РФ антивоєнних настроїв. У Кремлі, можливо, дуже побоюються того, що будь-яка подія за участі Путіна може спровокувати несанкціоновані дискусії про "спеціальну воєнну операцію", – висловили думку в британській розвідці.

Нагадаємо, 12 грудня речник Путіна Дмитро Пєсков підтвердив, що цього року очільник Кремля не даватиме великої прес-конференці.

Оточення Харкова можливе? Військовий експерт відповів, чи вдасться ворогові захопити місто

субота, 18 травень 2024, 9:05

Російські окупанти не мають достатньо сил для прориву до Харкова через Вовчанськ, Куп'янськ або з напрямку Луганщини. Про це сказав генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України 2005-2010 рр. Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспрес...

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...