Вперше за 22 роки Путін опинився у ситуації - він підіймає ставки, але ніхто не ведеться,- Денисенко

Радник міністра МВС Вадим Денисенко розповів, що, ударивши по Одесі, Путін продемонстрував всьому світу, що з ним неможливо домовлятися Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Путін не тримає слово і не збирається. Вперше за 22 роки Путін опинився у ситуації, коли він підіймає ставки, але ніхто не ведеться. У результаті голоду в Африці може виникнути міграційна криза з країн Африки до ЄС. В черговий раз, Путін примушує сідати з ним за стіл переговорів", - підкреслив Денисенко.

Радник міністра МВС також додав, що буде помилкою виходити з зернових угод тому, що ми можемо програти Путіну інформаційну війну.

"Близький Схід залежить від постачання зерна, у тому числі з України. У нас є можливість сказати, що саме Путін виходить з угод і саме Путін ламає домовленості про забезпечення світу зерном. Якщо ми вийдемо з цих угод - це буде постріл собі у ногу. Путін і надалі не дозволить експорт зерна з України. Він його або зведе до нуля, або буде мінімізовувати. Його ключова задача - змушувати до переговорів колективний Захід, щоб зняли санкції й підписали угоду", - наголосив Денисенко.

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...

Ворог не припиняє атак: Росія знову уразила інфраструктурний об'єкт в Одесі

субота, 20 квітень 2024, 9:52

Військові уточнили наслідки атак Росії у ніч на 20 квітня - ворог атакував балістикою промислову інфраструктуру Запоріжжя та уразив інфраструктурний об'єкт в Одесі, передають Патріоти України. Деталі: Зазначається, що промислову інфраструктуру Запоріж...