Впевнена у перемозі: Неля Штепа хоче відсудити в України 18 мільйонів євро (відео)

Компенсацію в 3600 євро одіозна екс-мер Слов'янська вважає занадто маленькою.

Екс-мер Слов’янська Штепа, яку звинувачують в сепаратизмі, збирається відсудити через Європейський суд з прав людини в України ще 18 мільйонів євро, передають Патріоти України.

Неля Штепа пояснила, що 18 мільйонів євро – це компенсація від України за моральну шкоду, заподіяну за час перебування у в’язниці. Про це вона заявила в інтерв’ю телеканалу “CAT-плюс”. Вона додала, що впевнена в своїй перемозі в ЄСПЛ.

Наприкінці жовтня 2019 року Європейський суд з прав людини визнав порушення з боку України у справі колишньої міської голови Слов’янська Нелі Штепи, обвинуваченої в сепаратизмі. Україну зобов’язали виплатити їй 3600 євро. На виконання рішення суд виділив 3 місяці. 20 січня 2020 року Україна виплатила Нелі Штепі 3600 євро компенсації.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...