Впевнений у геніальності? Зеленський порівняв себе зі Стівом Джобсом

Президент Володимир Зеленський під час виступу в Стенфордському університеті порівняв свою команду з командою одного із засновників компанії Apple Стіва Джобса. Зеленський нагадав, що, ймовірно, найвідомішим виступом у Стенфорді є виступ Джобса, передають Патріоти України.

"Колись Apple починав свій шлях у гаражі, з, на перший погляд, божевільних ідей. В України схожа ситуація. Колись ми з командою сиділи в невеликому офісі, генерували ідеї, в які ніхто не вірив, про які казали те, що часто казали Джобсу, – це неможливо", – сказав Зеленський.

Український президент, тримаючи у руках iPhone, "творіння Джобса і Apple", і сказав, що в ньому встановлено українське творіння – застосунок держпослуг "Дія".

"Сьогодні 26 млн українців можуть онлайн в смартфоні оформити документи при народженні дитини… отримали дозвіл на будівництво, можуть відкрити бізнес за 7-15 хвилин – швидше, ніж у більшості країн світу. Україна стала першою країною в світі з цифровим паспортом", – наголосив Зеленський. Він додав, що найближчими роками Україна має намір перевести всі держпослуги в онлайн.

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...