"Впливає на репродуктивну функцію росіянок та викликає непереносимість традиційної їжі": Рогозін лякає співгромадян "українською біологічною зброєю"

"Гендиректор «Роскосмосу» Дмітрій Роґозін в своєму Телеграмі: "біозброя, що розробляється в Україні", "впливає як на репродуктивну функцію жінок певної національності, так і загалом на імунну систему конкретного етносу, викликаючи алергії, непереносимість традиційної їжі...". Він переконує, що "українська біологічна зброя" також могла стати причиною захворювань та послаблення імунітету в росіян", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"От "непереносимість традиційної їжі" особливо сподобалась.))

Це Роґозін що, пару тижнів пробував буквально виконувати наказ Путіна "Про традиційні цінності", але "щі" і "тюря" не зайшли - і "главкосмонавт росії" одразу вирішив, що в цьому винні українці і наша "таємна біологічна зброя".
"Зуб даю, то якийсь бандерівський бойовий гусак в щі насрав - не можуть же вони самі по собі бути настільки гидотними, щоб з туалету не вилазити?!".)))
--
Хоча щодо "репродуктивної функції" теж нічого: це вони раптом виявили, що "баби" все ж не "нарожают єщьо" - принаймні, не так швидко, щоб компенсувати "потєрьнєтов"? Ну, тут же однозначно бойові бандерівські гуси винні".

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...