"Враховуючи динаміку на фронті": Військовий розповів про проблему підготовки новобранців

За 45-60 днів неможливо зробити з цивільного чоловіка високопрофесійного військового. Але Україна просто не має іншого виходу, адже ворог продовжує тиснути. Про це в ефірі телемарафону заявив сержант ДШВ Юрій Бондар з позивним "Шаман", передають Патріоти України.

"Враховуючи динаміку на фронті та враховуючи, як ворог себе веде активно – ми просто не маємо стільки часу, скільки б ми хотіли б мати. Тобто неможливо з цивільної людини за 45-60 днів зробити "Рембо", просто фізично неможливо", – каже військовий.

Бондар зауважив, що якщо середньостатистичного цивільного чоловіка, наприклад менеджера, баристу чи ІТ-вця кинути у Десантно-штурмові війська, він не зможе виконати базові вимоги.

"Узяти на нього навісити "екіпір" і сказати "а ну давай, пробіжимося три кілометри". Я більше ніж впевнений, що після першого кілометра він буде лежати вже на землі і язик в нього буде рівно на бороді, це в кращому випадку. Тому що ніхто до цього не готувався. Звісно, є одиниці, які приділяли час і увагу своїй спортивній формі та здоров’ю в цілому, але таких, на справді, дуже мало", – говорить "Шаман".

АРМА пустить з молотка картини з колекції Медведчука, але для деяких зроблять виключення (фото)

вівторок, 21 травень 2024, 22:20

112 картин з колекції обвинуваченого у державній зраді екслідера забороненої в Україні ОПЗЖ та кума російського диктатора Володимира Путіна Віктора Медведчука визнано такими, що мають історичну та культурну цінність. Про це повідомляє Агентство з розшу...

"Я вірю в верховенство права": Дружина Джорджа Клуні рекомендувала арешт лідерів Ізраїлю та ХАМАС

вівторок, 21 травень 2024, 21:31

Міжнародний кримінальний суд вивчає можливість видати ордер на арешт прем’єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху та інших лідерів Ізраїлю, а також угруповання ХАМАС. До складу експертної групи, яка дала таку рекомендацію, входила зокрема Амаль Клуні –...