Врахували невдоволення громадян? Степанов висловився щодо подовження карантину вихідного дня

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що його відомство не планує рекомендувати уряду продовжувати режим карантину вихідного дня, який завершився на минулих вихідних. Про це він сказав в ефірі "Україна 24", передають Патріоти України.
На питання про можливість продовження карантину вихідного дня чиновник відповів: "Не думаю, що ми будемо робити таку пропозицію". Потім Степанов додав, що результати карантину і його ефективність можна буде оцінити на наступному тижні.
"Остаточні результати ми побачимо на наступному тижні, як спрацювали всі без винятку карантини вихідного дня протягом трьох пар вихідних, які були. Але хочу однозначно сказати, що ми пам'ятаємо, як пройшли перші вихідні, коли, м'яко кажучи, не витримувався карантин вихідного дня . Але все-таки бачимо тенденцію до зменшення динаміки зростання... Ми не досягли того ефекту, на який розраховували спочатку, українці не дотримувалися карантин в повному обсязі, як ми прописували", - сказав міністр.

Можливість дати оцінку карантину вихідного дня не раніше середини поточного тижня він пояснив тим, що інкубаційний період коронавірусної інфекції становить від 14 до 21 дня.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...